Om bord på Skonnerten Brita Leth er Kaptajnen og besætningen dine guider til nye maritime oplevelser. Har du et ønske om, at lære hvordan man binder knob eller stryger sejl, står besætningen klar til at svare på dine spørgsmål. Er du mere til afslapning og nydelse er der også rig mulighed for det. Vi står klar til at møde dine behov og opfylde dine ønsker. Vi har stor erfaring med at arrangere ture for både firmaer og privatpersoner. Ønsker du f.eks., at holde din fødselsdag eller anden familiefest, så kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder både korte og lange ture. Det kan være en eftermiddag på Århus Bugten, en uges kapsejlads til det årlige Fyn Rundt eller en chartersejlads i den svenske skærgård.

”Brita Leth” er indrettet til passagersejllads med komfortable kahytter og en hyggelig og smuk indretning. Der er plads til 12 overnattende og 36 daggæster.

I tilfælde af større arrangementer er det muligt at samarbejde med andre skibe. ”Brita Leth” er yderst velegnet til f.eks. konferencer, møder, salgsfremstød, familiefester, og ferietogter. Vi kan næsten tilbyde hvilken som helst forplejning og service der måtte ønskes. Har vore kunder særlige ønsker i form af specielt udstyr, eller særlige arrangementer er vi gerne behjælpelige, og vi kan tilbyde sejladser med udgangspunkt fra den havn og i det farvand der måtte passe kunden bedst.

”Brita Leth” kan chartres for få timer til længere ture af flere ugers varighed. Ring eller skriv til os og lad os drøfte idéer og muligheder.