Om bord på Skonnerten Brita Leth er skipper og besætningen dine guider til nye maritime oplevelser. Har du et ønske om at lære, hvordan du binder knob og stryger sejl, eller er du mere til afslapning, nydelse og en god forplejning, står besætningen klar. Vi bestræber os på, at møde dine behov og opfylde dine ønsker. Vi har stor erfaring med at arrangere ture for både firmaer og privatpersoner, så det er muligt at dreje oplevelsen hen mod det helt særlige. Vi tilbyder både korte og lange ture. Det kan være en eftermiddag på Aarhus Bugt, en uges kapsejlads til det årlige Fyn rundt eller sejlads i den svenske skærgård. Se vores aktiviteter i kalenderen.

”Brita Leth” er indrettet til passagersejlads med komfortable 2 mands kamre og en rummelig banje, hvor der er mulighed for servering og hyggeligt samvær under dæk. Hvis vejret er til det, er der ikke noget bedre end servering på dækket. Vi samarbejder med forskellige restauranter i Aarhus, men det er også muligt selv at sørge for forplejning på turene.

I tilfælde af større arrangementer er det muligt at samarbejde med andre skibe. ”Brita Leth” er også yderst velegnet til f.eks. konferencer, møder og salgsfremstød.

Ring eller skriv til os og lad os drøfte idéer og muligheder.